Hästskötare

Ska nu på söndag med på en tävling i Bollebyggd tror jag det va... Ska bli kul att hänga med, ända problemet är att jag ska vara på stallet kl. 7 och det tar 20 min att åka dit hemmifrån mig. Tyckte det lät kul att hänga med, men när klockan ringer 5.40 kommer jag ångra mig det vet jag hehe. Men vafasen är man hästmänniska så räknas ju knappt 5.40 som tidigt när det gäller tävling, dock är jag ju inte så van tävlingsryttare om man säger så ;) 
Hoppas bara det inte ska regna för då blir jag sur. Hellre att det är svinkallt för då har man en anledning att ta på sig sina varmaste gosigaste kläder! 



App

Min mobil har konstrat lite på sistone men nu fick nerladdat den uppdaterade versionen av blogg.se appen. Väldigt bra för min app funkade inte med förra versionen. 

Sedan så släppte dom idag att iPhone 5s kommer släppas u Sverige 25 oktober kl 00.01!!!!!!! Fatta hur taggad jag är!!!!

En vacker bild med min trotjänare iPhone 4 (kameran är sprucken därav den vackra skärpan) 

Praon över

Nu är två veckor utav prao slut. Jag är nu officiellt provs på öppna kartonger, slänga skräp, sätta på prislappar, pricka av ordrar och få plats med saker ute i butiken som egentligen inte ska få plats. Det har varit kul och jag har defenitivt skaffat mig stenhårda fötter efter att ha gått så mycket i inte så bekväma skor i flera timmar (primeboots). Första dagen så var mina fötter fullständigt döda (även jag). Gjorde inte något speciellt ansträngande men antar att det är omställningen från att sitta på lektioner hela dagen till att behöva använda hjärnan på ett helt annat sätt än i skolan. Jag har också ätit färdig thai/indisk mat till lunch ifrån ica 7 utav 10 dagar om jag räknat rätt #varieradkost. Dom är så sjukt goa att jag dör! Om ni behöver ha något som är lätt att fixa så köp såna små lådor ifrån nice and easy på ica ;)
 
Fick även ett presentkort på 100 kr och 20 % rabbat på sortimentet undertiden som jag var där, så var ju tvungen att köpa nått. Blev en super gosig tröja ifrån Kingsland (såklart hehe) har tyvärr ingen bild på den nu men den är mjuk och go, cremefärgad och sådan tröja där allt hö fasnar på när man gör höpåsar! 
 
Tillbaka till praon så var det väldigt lärorikt och ganska mångsidigt arbete fast kanske inte något som jag skulle vilja pyssla med varje dag :)
 
 
Bilden har absolut inget med inlägget att göra men tror inte jag har publicerat den här bilden innan
 

RSS 2.0