Konfa

Ska till konfan om typ 20 min, vi ska få reda på vilka smågrupper vi kommer i och jag hoppas jag kommer med nån jag känner annars blir det sjukt pinsamt! NI får ha det bra så hörs vi snart!
Snyggaste killen får stå för dagens bild... <3

 
/Fanny

Försök till ett collage...

Skulle försöka göra ett collage med outfiten jag ska ha på onsdag (eftersom jag bara rider 2 ggr i veckan får man passa på lite ;) Men kan säga att det gick sådär haha! Om ni undrar varför det är med 2 stövlar så är det för att jag inte kunde bestämma mig vilka jag skulle ha, haha. 
 
 
Handskarna är lika stora som stövlarna, strumprna är i fel färg, bra där Fanny! 
 
Aja, kan berätta den istället :)
 
Hjälm: Lamicell Master
Stövlar: Glacier eller Tretorn Falsterbo
Ridbyxor: JW
Strumpr: KL 
Handskar: Catago
Tröja: Hööks Go For Gold
 
Kom på nu att jag kanske ska ha min KL-väst till, för den är ju också marinblå som allt annat jag äger i hästväg haha ;) NI får en separat bild för jag orkar inte göra om allt så lat som jag är.
Märkte att det blev ganska mycket inlägg im utrustning, men det är min blogg och jag skriver vad jag vill ;) 
 
/Fanny

Putsa

Har putsat mina stövlar ordentligt idag, för att Nääs har haft ringorm och jag skulle desinfeksera (haha kan inte stava) typ alla mina saker så att jag kan använda dom på andra stall. 
Här är en bild på vad jag använder mig utav när jag putsar (såg nu att bilden blev ganska oskarp)
 
Älskar stubbens lädervård!
 
Före: 
j
 
Såhär såg dom ut efter 2 ggrs användning... Känner att jag har flyt! Men det är tur att jag faktiskt tycker om att putsa annars hade det varit lite jobbigt haha! 
 
Efter: 
 
 
 
Dom kommer att se lika dana ut igen efter 5 min haha, men men ;) 
 
/Fanny
 

Så typiskt mig...

Åkte till MyOne idag för att köpa ett par vanliga ridbyxor ifrån MH som jag skulle ha som slit-och-släng, men så hittar jag ett par JW Bling och självklart slutar det med att jag (med lite bidrag ifrån pappa) köper dom haha! Skulle haft ett par slit-och-släng men kommer hem med blingade. 
 

 
 
Tyvärr fanns dom inte i hleskodda i min storlek så fick ta knä, men jag överlever nog! 
 
P.S. såg att det trillat in lite kommentarer, jättekul! Hoppas det fortsätter :D
 
/Fanny

Aj aj aj!

Försöker sova men det får inte så bra för jag smörjde in min rygg med liniment för 5 min sedan och nu ligger jag här i sängen och kan inte sova för det gör så ont haha! Hoppas att min rygg blir bättre av linimentet annars blir jag sjukt sur!

Kan tyvärr inte lägga upp några bilder ifrån mobilen men ni får låtsas att det är en fin bild där ;)

/Fanny


Plugga, plugga, plugga

Hej!
Håller på och skriver det sista på min deckaranalys som ska vara inlämmnad 23.59 och så smart som jag är lämnade jag den svåraste punkten till sist... Budskap! Är ingen fena på att hitta budsakp och hade gått lättare om jag hade läst hela  låtsas att ni inte läste det ;) 
Jag har typ 2.5 h på mig så jag lär hinna med marginal för en gångs skull haha. 
 
Imorgon är det lektion Nääs och det är s.k. "hoppning" men jag kollar det inte hoppning att hoppa 40 cm, hästarna kan kliva över det utan några som helst problem! Visst, höjden spelar inge roll men det är INTE kul att bara hoppa så lågt hela tiden plus att man aldrig riktigt kan träna på sin hoppsits eftersom det inte blir några ordentliga hopp. Ni kanske märker att jag är en aning irriterad över detta, me jag vill ju lära mig att hoppa bättre på hinder också inte bara hoppa sockerbitar livet ut... Ridskola är ju faktiskt till för att lära sig. 
 
Detta är en bra beskrivning på hur jag känner nu! 
 
/En bitter Fanny som behövde skriva av sig sin frustration om detta och en bra ursäkt till att inte skriva på analysen
 

Ny data!

Min gamla data var hur dålig som hellst så övertalade honom till att köpa en ny till mig och det blev en MacBook Air! Älskar den hur mycket som helst förutom att internet krånglar lite ibland, men ska snacka med nått Appelgeni som kan hjälpa mig haha! 
 
Ikväll ska jag på Breaking Dawn Part 2 med 5 andra kompisar! Om b´vi kommer in blir det fett kul annars blir det en aning segt haha. Men man får hoppas! Nu ska jag lyssna på lite go musik och göra iordning mina primes som en gång i tiden var beige som nu håller på att övergå till grå... Hoppas jag kan rädda dom!
 
http://www.youtube.com/watch?v=yyNfyzuvTuI 
 
Är lite dålig på att förstå blogg.se men hoppas att länken funkar annars får ni söka på Perry 2012 av Baby T.
 
 
/Fanny

Smakat underlag!

Igår fick jag smaka på unedrlaget när hästen blev rädd för en stråkastare i det hörnet som hon hatar och jag hade inte ens chans att sitta kvar. Föll ifrån ca 170 cm så är nästan som att hoppa ifrån ett hopptorn på 2 m och landa på hårt underlag. Tyckte inte det gjorde ont blev bara lite smutsig och satt upp igen, men sen när jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen och ser att jag har skrapat upp benet ifrån hövtbenet och ner till halva låret haha lyckat! Men har typ Sveriges bästa läkningsförmåga så lär vara borta snart haha! Sen idag har jag haft ont i nacken men tog lite liniment för hästar och nu känns det bättre! ;)
 
Inte denna hästen jag trilla av men vill inte lägga up bilder på den hästen. 
/Fanny

Ny blogg

Hej! 
Hade tänkt att starta upp en ny blogg som jag ska försöka uppdatera nästan varje dag om foto, hästar och min vardag! Jag rider 1-2 dagar i veckan varav en av dom är på Nääs Ryttarförening. Presentation är väll inte riktigt inte min grej som ni kanske märker...
Här är lite bilder som jag har tagit med min Nikon D5100 
 
 
 
 
 

 
 
Sen en bild på mig ;) 

/Fanny

RSS 2.0