GBGHS

Har varit på GBG HS med Emma hela dagen, var jättekul och det var mer folk än vad jag trodde det skulle vara. Har ju precis köpt ny hjälm så hade inte så mycket pengar att handla för men blev 2 saker iaf (visar i annat inlägg)
 
Tog med mig kameran men har ju som sagt inte orkat lägga pengar på nytt objektiv än så bilderna blev ganska kassa haha... Men lägger upp några här ändå ifrån 145 hoppningen, glömde av att fota på junior klassen, gymkhanan tänker jag inte nes försöka och på clinicen så satt vi ganska långt upp så hade bara blivit fullt ändå.
 
Ska försöka se om jag kommer ihåg vem som ee vem också haha...
 
 
 
 
 

 

Gulligaste hästen någonsin!
 
 
 
Har fotat på andra hinder men det va det hinret som var närmast och det var tyvärr bara de som gick till omhoppning som hoppade det.
 

Klänning

Har beställt min konfaklänning nu och hopppas hoppas hoppas att den ska passa! Det ver rena rama djungeln att hitta en klänning som uppfyllde mina krav och inte hade allt för högt pris haha! Men hittade en fin på nelly.com som borde komma på posten någon gång under veckan om allt går rätt till. Nu återstår det bara att köpa skor! Har kollat in ett par ifrån Tommy Hilfiger som jag tyckte var superfina! Men vi får se om det blir dom eller om jag hittar några andra. Vill gärna prova skor i butik då skor är så olika till skillnad från kläder som oftast brukar bli bra när man köper den storlek man brukar ha på nätet.
 
 
 
 
Skorna som jag tittat på fast i marinblått istället

Dagens outfit

Måste ju slänga in dagens gårdagens outfit för att haha, fast tror iofs aldrig jag har gjort det men what ever.
 
Jag:
 
Hjälm: Charles Owen AYR8
Tröja: Kingsland
Handskar: Catago
Ridbyxor: Animo Nimo
Stövlar: Tretorn Falsterbo GTX
 
Hästen: Träns: Glen Gordon
Sadel: Pessoa
Fårskinnspadd: Mattes 
Skydd: Eskadron 
 
Resten har jag faktiskt inte den blekaste anning var det kommer ifrån... 
 
(Ursäkta samma bild men det var ingen aning som blev okej än denna :( ) 

Stall

Är hemma från stallet sen nån timma tillbaka. Ska ta hand om min medryttarhäst fre-mån och kanske onsdag så ska bli jättekul! Så gott väder va det att rida i också, förutom att jag höll blåsa bort ibland kändes det som haha. Försökte mig på att linda fram idag också och det gick faktikst inte så katastrofalt som jag trodde! Kunde ha lindat lite högre, men men lite för sent för det nu haha. Pappa tog några få kort och detta är det ända där det inte är felsteg eller när mina skänklar flyger till månen pga av att jag inte orkade korta dom haha...
 
 
Nackdelen med skimlar, är aldrig skimlar... Kolla halsen haha...

Paketet har anlänt!

Äntligen kom mitt paket ifrån England hit till Sverige! (eller nja i tisdags kom det men jag använde den inte förän idag haha ;) Hade precis kommit innaför dörrn när jag ser postkillen (kan man säga så?) komma gåendes på verandan. Fick skriva på på någon digital sak med digitalpenna (ni fattar vad jag menar, sån som man har till Nintendo DS ;) Det var det fulaste jag någonsin skrivit men va så glad så jag orkade inte bry mig haha! 
Öpnnar paketet illa kvikt och där i ligger min kära Charles Owen AYR8 <3 
 
 
Har inte orkat ta egna bilder på den, men känns lite onödigt eftersom alla vet hur den ser ut haha. Förutom att man har läder "snören" eller vad man ska kalla det, lite exklusivare ;) 
 
Den va riktigt go att rida med, var lite tajt i början av passet men sen sjönk den på plats om ni fattar vad jag menar. Så glad! 
 
(Nu återstår bara att måla 130 brädor för att kunna betala den och förhoppningsvis ha kvar lite pengar så jag kan köpa mig ett nytt objektiv eller nått på horseshow beroende på hur snabb jag ee på att måla brädor. 16 gjorda bara 114 kvar, deg!) 
 

RSS 2.0