Ponnysanning

Klickade in på Ponnysanning och såg att mitt tips hade kommit med OMG så stolt är jag,
girlpower! Haha nej skoja, men kul att dom va så snabba med att få upp det :) 
 
Är förtfarande sjuk idag och är nästan värre än igår för nu har jag fått ännu mer feber, great! Men får se hur jag känner mig imorrn bitti, om febern ee borta. 
 
(Om ni undrar vrf det ligegr uppe en massa random bilder så är det för att jag skulle skicka dom till min kompis men det funka inte så fick lägga upp dom här ist)
 
 
 

hhjhk


Sjuk

Är sjuk idag, på den goaste dan på hela veckan, bra där! Ligger i soffan och kollar på Friends haha, kul kul. 
 
Smutsig hest 

Otursdagen

Var med Emma idag för att jag skulle fota henne och hennes medryttahäst lite. Men Emma va lite seg så solen han gå ner haha. Det blev kassa och jag höll på att frysa röven av mig trots att jag hade tatt på mig mkt kläder! Eller ja enligt mig va det mycket med ridbyxor tjocka strumpor, ridskor, långärmad piké, nån stickad sak och fleece och dunväst och 1 vante (pappa hade tatt två höger handskar en tjockhandske och en ridhandske brä där pappa ;) Fast Emma höll inte riktigt med mig om att jag hade mycket kläder haha!
Herregud va långt man kan skriva om nått så oviktigt!
 
Hade skitont i huvet sen efter skolan man pallade inte hämta huvudvärkstablett så det hjälpe väll inte heller. Sen när jag kollar när bussen går så går den om 5 min och det tar 5 min att gå till hållplatsen ganska exakt. Går i ganska snabb takt fast sen ser jag bussen komma när jag har ca 100-150 kan inte bedömma avstånd för 5 öre, så får springa med kameran i handen, får klämma mig egenom dörren för att komma med bussen, men jag hann! Sen när jag kommer till centrum där jag ska byta så hinner min buss som jag ska byta till åka innan jag kommer av mig buss. Kände bara FML då, blev så sur haha!
 
Sen kom det en och fråga om jag hade tid att svara på några frågor om Västtrafik och hon frågade om min linje om den brukar komma i tid och det brukar den ju med nån minut hit ich dit. Men alla andra bussar kommer ju alltid försent! Uuuuh synd att hon inte fråga om det haha. 
 
Verkade redigt blond när hon fråga om jag hade sett massa anonser som tydligen skulle ha visats och jag hade inte sätt en enda av dom hahaha smarttjej!
 
Blandade bilder från idag



Lever livet

Har hur mycket plugg som helst till imorrn som har inte tid att blogga, tyvärr. Har matteprov, No inlämning, spanska inlämning, SO inlämning och SO redovisning. Gött va?
 
(Måste skaffa nya bilder, det  här går ju inte!)

Blogglek dag 5

10 saker du inte visste om mig

* Jag skäms om jag inte har på mig matchande outfit i stallet 

* Hatar oborstade svansar 

* Kan inte leva utan mina 5000 lypsyl

* Jag köper nästan alla mina ridsaker själv

* Jag har inget mellanting i mitt värmeagrigat i kroppen, antingen är jag iskall eller så är jag jättevarm (oftast jättevarm)

* Jag kan  INTE hålla i mina pengar för 5 öre

* Jag kollar på hästutrustning varje dag, flera gånger om dagen

* Gör alla mina läxor och allt som hör till dagen/natten innan det ska lämnas in

* Jag bäddar om min säng varje kväll

* När jag har lov/helg så vänder jag på dynget fullständigt

12. En person som inspirerar dig

Hmmm... Har nog faktiskt ingen haha. Men får väll dra till med Rolf Göran Bengtsson bara för att alla hästtjejer säger det ;) 


Blogglek dag 4

 

Min största rädsla inom ridsporten

Att jag ska skada mig så alvarligt att jag inte kan fortsätta med sporten ush fy! 

Va tvungen haha! 

 
Någon du skulle vilja byta liv med för en dag?
 
Roger Yves Bost! Han har ju minst sagt lite speciell stil och det skulle vara kul intressant att höra vad hans hoppträmare säger till honom och träffa hans grymma hästar som hoppar sjukt bra trots lite störningsmoment över hindrerna ;)
 





 

Dagens I-landsproblem

Jag vill köpa både ny hjälm och nya ridbyxor för att min hjälm som jag har nu (Lamicell Master) har jag tröttnat på helt och typ spyr på den (no offence till dom som har en sådan). har kollat ganska länge på ny hjälm men egentligen behöver jag ju ingen ny haha. Nya ridbyxor behöver jag men det är mycket roligare att köpa ny hjälm en ridbyxor. Men ridbyxor ee billigare (eller ja det beror ju på) så lättare att tjäna ihop till och just nu är det många butiker som rear animobyxor. Om jag skulle köpa byxor nu så hinner jag nog inte få tillräckligt med pengar för att köpa hjälm på GHS.
 
Så nu fattar ni vilka problem jag har i mitt jobbiga liv, haha! (onödigaste inlägget på länge) 

 
 
 
 

Blogglek dag 3

Det här är jag bra på:

*Bli arg

*Övertala mamma och pappa

*Sova

*Lyckas få bra betyg på ett arbete som tog mig 2-3 timmar 

*Följa serier slaviskt

*Lura min lillsyrra

Riktiga talanger har jag va?!

Favorit i repris

Favoritbilder jag tagit

Nån utav dom här kanske? Båda är tagna i oktober så lite fränt!

 

 
 

New In

Angel Ladies Knit Kingsland
Enkel men ändå fin!
 
Sen fick min lillsyrra denna mössan som jag tänker sno ibland ;) 
 
Sen tyckte hon att vi skulle köpa en KL matta för det hade dom i affären, men dom va inte tillsalu tyvärr haha! Märks det vilket märke det är som gäller hos henne oss eller? ;) 

Skövde

Har varit i Skövde under helgen med familjen, kom hem för nån timma sedan och hade inte en tanke på att göra tidsinställda, haha. Så nu vet ni Varför jag uppdaterat så kasst! Vi stannade på Skara Hästsport på vägen hem och blev lite saker, visar i ett annat inlägg. Bloggleken kommer också ;) 
 

Blogglek dag 2

2. En bild på favorithästen
Tagen ca 21 med ficklampa och blixt så hon ser inte riktigt ut så i verkligeheten men är bästa bilden jag har. 
Kan också nämna att det är min medryttarhäst haha!
 
3. Det här behöver jag träna mer på:
 
*Stillare skänklar
 
*Inte bli för frammåtlutad
 
* Min hoppsits som är allt annat än vacker
 
 

Blogglek dag 1

1. Presentation av dig och hästen/hästarna
 
Jag heter då Fanny och bor precis utanför Göteborg. Jag går i 8an i Sveriges skönaste/konstigaste klass. På min fritid så är jag i stallet, gör läxor mitt i natten och är med kompisar. Jag tycker även om att fota, men är ännu inte så duktig men det tar sig! Jag har en Nikon 5100D och ett standard objektiv (18-55 mm) men ska snart införskaffa ett 70-300 mm eller 50-200 mm telezoom för att kunna ta bättre hästbilder ;) 
Det var lite om mig!
 
Min häst blir lite svår att pressentera eftersom jag inte har nån. Men jag rider på ridskola 1/ggr veckan och rider privat 1/ggr i veckan. Privathästen vet jag inte hur mycket jag får skriva om, men det är ett fint hoppsto som gått 120 tror jag men kapacitet för mycket mer. 
 
En redit suddig bild men ni ser iaf att den är skimmel ;) 
 

Blogglek

Hade tänkt att börja med en blogglek! Den har ca 80 frågor så kommer ta 2 om dagen så det inte blir för långt. Tog bort några frågor som handlade om egen häst, eftersom jag inte har nån egen häst haha! Men hoppas att det här kommer bli kul och att ni får veta lite mer om mig!
 

Nääs

Trött hest
Synd att det är en jäkla tråd i ansiktet annars hade den sett normal ut

RSS 2.0