Plugg

Så sjukt gött med lov, men har fortfarande några inämningar som jag ska göra klart innan jag kan känna mig lugn haha. Nu ska jag fortsätta plugga... 

Happy!

Har beställt en sak ifrån England (trodde det va USA först men tydligen inte haha fail) som skickas till Sverige på Express, så förhoppningsvis så dyker paketet upp under veckan om allt går som det ska och alla röda dagar hit och dit. Är sjukt taggad! Tänker inte avslöja vad det är för nånting än, fast dom som känner mig personligen har fått höra mig tjata ex antal gånger idag om det hehe. 
 
Hoppas bara att paketet kommer också.. Blir lite segt annars.
 
 



Blogglek dag 6 (?)

Saker du gör i stallet

I stallet så beror det lite på om pappa är med eller inte haha. Om han är med så mockar han, fyller på vatten, gör kraft och hö. Bara inte det är en häst i boxen så går det bra ;) Jag kan faktiskt ärligt säga att det är han som VILL hjälpa till det är inte jag som tvingar honom, har inga problem med att göra det själv, utan han gör det för att ha något och göra och för att vi inte ska behöva vara i stallet så länge haha. Men om inte han är med så gör jag ju allt själv :)

Varför får hästar och ridning dig att må bra?

Vet faktiskt inte riktigt... Men dom är så stora och snälla och gör oftast allt som man ber om och är allmänt mysiga. Nä har faktiskt ingen riktig anledning dom är helt enkelt bara underbara!


Dagen

Har varit sjukt gött väder idag! Har varit ute i typ 6 tim och det har varit sol hela tiden. Har tvättat mina vota converse sen förra året som jag hade när vi skulle filma en sak till skolan i en lerpöl till skog. Så ni kan väll reäkan ut själva hur vita dom va ;) Men jag fick faktiskt bort det mesta med 5 kg såpa och sen slängde jag mamma dom i tvättmaskinen för att få bort det sista och nu är dom nästan helt vita igen! Som den dåliga bloggare jag är så tog jag ingen förebild och kan inte ta nån efterbild helelr för dom är fortfarande inte torra haha ;)
 
Sen tvätta jag också bilen som det äckta stjärnbarn jag är! Kände mig ganska liten när jag fick stå på stege för att nå att tvätta taket, och jag är ändå 175 cm lång... 
 
Nu ska jag försöka tina upp mina händer lite efter biltvätten sen ska jag kanske städa mitt rum im jag orkar.
 
Min humor <3
 
 

Musik

Tänkte dela med mig lite av min helgrymma musiksmak! Om du inte gillar house så kommer du nog inte gilla det här haha...
 
House 
Klicka på länken för att komma till min lista på spotify för den bästa musiken någonsin! ;)
 
Vet inte om jag lyckades få länken att funka för jag är ju så jäkla teknisk när det gäller sånt, men annars får ni bara kopiera länken ;)
 

Musik

Tänkte dela med mig lite av min helgrymma musiksmak! Om du inte gillar house så kommer du nog inte gilla det här haha...
 
House 
Klicka på länken för att komma till min lista på spotify för den bästa musiken någonsin! ;)
 
Vet inte om jag lyckades få länken att funka för jag är ju så jäkla teknisk när det gäller sånt, men annars får ni bara kopiera länken ;)
 

Svensk Ridsport

Va på Svensk Ridsport för att kolla på ridbyxor, vi hade lagt undan ett par Animo Nastro och prova dom och dom passa, ska precis gå till kassan och då upptäcker pappa att det va hål i dom. Så dom kunde vi inte köpa och det fanns inga likadana kvar, kollade lite till och hittade Animo Nimo. Klassiska och snygg färg så fick bli dom istället! Men dom va ju fina dom med bara inte lika  mycket krimskrams som det är på vissa Animo. Dom här var också mer marinblåa än Nastro modellen, dom var mer ljus/gråa på nått konstigt sätt haha så dom jag köpte matchar till fler saker som jag har hemma. Annars hade jag ju typ behövt köpa hur mycket nytt som helst och det har jag inte budget till haha! ;)
 
Såna här fast i mainblått då haha 
 
 
Har aldrig haft ett par animo innan så ska bli spännande att se om det blir skillnad med dom eller om det blir som vilka par snygga ridbyxor som hellst... 

Blogglek

Har lite glömt bort den, men postar 2 st svar nu :)
 
Favoritgren?

Min favoritgren beror lite på faktiskt… Dressyr är så jäkla kul när det går bra, när allt flyter på och bara känns grymt! Hoppning kan vara kul, men brukar inte hoppa högt alls på ridskolan och det är inte kul då… Men om det är "högt" över 80 cm är redigt högt för mig haha, då blir jag typ nervös och om det är bana så är jag så rädd att glömma bort banan även om det typ bara är 3 hinder i följd haha….

Men jag tror att jag skulle tycka mer om hoppning om jag fick hoppa ordentligt lite oftare så jag känner mig säkrare :) 

Högsta dröm? 

Jag har nog ingen direkt högsta önskan/dröm men hade vart underbart om jag kunde få A i alla ämnen utan att behöva göra ett skit, eller kunna äta vad jag ville utan att gå upp i vikt, sjukt nice ju hahaha! ;)

 

 
Helt okej.

Skansen Krona

Va igår uppe vid Skansen Krona med pappa och syrran för ville försöka få solnedgången på bild, men det gick sådär för det var lite hus ivägen haha. Men det blev faktiskt ganska coola bilder ändå! Måste bara inföskaffa ett objektiv med mer zoom för jag har inte orkat lägga pengar på ett nytt, men nu är det snart akut asså haha! Pappa sa när han skulle fota mig och hästen
"Kan du inte stå still lite så jag kan få lite närmare bilder?!"
Jag: "Du måste röra dig efter hästen inte bara stå i mitten."
"Röra mig?!"
 
Haha jaa också en anledning till att jag vill ha mer zoom så man inte måste pringa runt som en blådåre för att försöka få bra kort. Aja, här kommer iaf lite bilder från igår!
 
 
 
 
 
 


 
Tyckte dom blev ganska coola :) 

RSS 2.0